Jeugdhuis De Gnirk

Content

Medewerkers crew

Medewerkers crew

Dit is de crew van het jeugdhuis dat versterkt wordt door een groep van 40 enthousiaste medewerkers!

Verstreken evenementen

Vettige klap for life

Vettige klap for life

Op 1 December vond Vettige klap for life plaats. Hierbij heeft het jeugdhuis meegeholpen om ook hun steentje bij te dragen voor het goede doel, namelijk vzw Hartekinderen. Op dit evenement zijn een aantal bandjes op bezoek gekomen om het beste van zichzelf te geven, en het op die manier ook zo aangenaam mogelijk te maken! Voor dit evenement is er een mooi bedrag bij elkaar gesprokkeld en is bij deze ook integraal naar het goede doel gegaan. Wij willen zowel de bandjes, als de bezoekers enorm bedanken voor hun aanwezigheid en massale steun voor het goede doel.

Evenement: Vettige klap for life - 1 december 2017

Wingardium Gnirkiosa

Wingardium Gnirkiosa

Op 24 November 2017 mochten we genieten van het schitterende evenement 'Wingardium Gnirkiosa'. Hier heeft het jeugdhuis als thema Harry Potter gebruikt, en dit was zeker op te merken! Een aantal medewerkers hebben zich heel hard ingezet om het jeugdhuis heel mooi in te kleden. Dit was fantastisch gelukt! Ook tijdens het evenement kon men er zeker niet naast kijken dat Harry Potter hier centraal stond. Zowel de inkleding als de verkleding was aanwezig! Tussen de muziekhits in was af en toe de begingeneriek van Harry Potter te horen, op dit moment kon men een pint kopen aan 1 euro! Jeugdhuis de Gnirk is alvast enorm gelukkig met de massale opkomst van de vele mensen en voor het geweldige gezelschap! We hopen jullie volgend jaar opnieuw te mogen terug te zien en aan de mensen die er dit jaar niet bij konden zijn, hopen we volgend jaar zeker te zien!

Evenement: Wingardium Gnirkiosa - 24 november 2017

Algeme info in verband met het jeugdhuis

Het jeugdhuis is een concept dat we te danken hebben aan de gemeente Merelbeke. Hierdoor is het mogelijk om een café te openen dat op budgetair vlak beter toegankelijk is voor jongeren. Men heeft dit concept tot stand gebracht om zo de jongeren de kans te geven op een veilige manier weg te kunnen zonder een al te grote afstand te moeten afleggen, en op deze manier ook een mooie woensdag/vrijdag mee te maken. Het is mogelijk om drank aan een zeer goedkope prijs aan te schaffen, mensen te leren kennen, aan de toog of in de zetel mee te genieten van de muziek, meedoen aan allerhande fuiven en evenementen of een gezellig gratis potje tafelvoetbal met de vrienden. Ook heeft men de mogelijkheid om zich lid of medewerker te laten worden en op die manier ondergedompeld te worden in een goede sfeer en vriendenkring van jeugdhuis De Gnirk! Voor extra informatie in verband met lidschap of medewerker, kan u de nodige informatie hieronder raadplegen.

Betrokken raken in het jeugdhuis

Lid worden

Wanneer u naar het jeugdhuis komt hebt u de mogelijkheid om u tot lid om te toveren om op die manier mee te genieten van een tal van voordelen zoals:

  • Gratis inkom op evenementen van het jeugdhuis
  • Op uw verjaardag genieten van een gratis meter bier of fles cava
  • 10% korting bij frietshop Merelbeke
  • Bepaalde aanbiedingen die vermeld worden op de Facebook pagina van jeugdhuis De Gnirk.
  • Tal van aandere voordelen!

Men kan zich gemakkelijk lid maken door dit in het jeugdhuis te vragen of bij de inkom van een evenement het formulier in te vullen. Bij deze tal van voordelen krijgt men ook een lidkaart met uw nodige gegevens voor slechts €5

Medewerker worden

  • Bent u begaan met de gang van zaken van het jeugdhuis?
  • Bent u veel aanwezig in het jeugdhuis?
  • Bent u graag begaan met de evenementen die zich plaatsvinden in het jeugdhuis?
  • Bent u bereid een shift te mee te doen?
  • Heeft u zin om nieuwe mensen te leren kennen?

Aarzel dan zeker niet om medewerker te worden van het jeugdhuis en laat je onderdompelen in een geweldige sfeer. Er zijn tal van activiteiten die buiten de openingsuren van het jeugdhuis plaatsvinden voor enkel medewerkers die de band alleen maar versterken. Het is volledig gratis om medewerker te worden!

Sfeerbeelden

picture1 picture2 picture3
picture4 picture5 picture6 picture7